Home / צרכנות ופנאי / למה בשר על שיפודים למנגל יוצא יותר טוב?

למה בשר על שיפודים למנגל יוצא יותר טוב?

קבאב, שישליק, נקניקיות ונתחי בשר אחרים הינם אחד מהמאכלים הנדרשים ביותר בכל ארוחת בר בי קיו. הכנתם דורשת, בין היתר, אמצעי צלייה מיוחדים. את הנתחים הללו מקובל להניח בתוך רשת או לשפד על שיפודים. למה רבים מעדיפים להשתמש בשיפודים? מהסיבה הפשוטה שאז הבשר נצלה טוב יותר.

ניתן למצוא שיפודי עץ ושיפודים העשויים מנירוסטה. שיפודי נירוסטה טובים יותר בכל מה שקשור לאיכות הצלייה. הסיבה העיקרית היא שהמתכת מתחממת וצולה את הבשר גם מבפנים מה שמספק לו רכות טובה יותר. נתחי הבשר לאחר הצלייה אף מחליקים ביתר קלות בעזרת מזלג מיוחד או באמצעים אחרים.

שיפודים איכותיים

את נתחי הבשר השונים יש לשפד היטב באמצעות שיפודי נירוסטה אשר מחליקים ביתר קלות. את הרשת מניחים במרחק מספר סנטימטר מהרשת ולא צמודה מדי. המטרה היא שהבשר שעל השיפוד ייצלה מהחום ולא יישרף בגלל קרבה רבה מדי.

שיפודים סטנדרטיים הינם באורך של כ560 מ"מ, עובי 3 מ"מ ורוחב של 20 מ"מ. אם כי ניתן למצוא גם במידות אחרות. הם מגיעים עם ידיות עץ מבודדות המונחות מחוץ לרשת המנגל. ניתן למצוא שיפודים עם ידיות מעוצבות, נאות ומעוטרות.

שימוש רב פעמי

השימוש בהם הינו חוזר ולאחר כל ארוחה יש לנקותם היטב כדי לסלק את שאריות הבשר הנדבקות. הנירוסטה אינה מחלידה כך שהם מסוגלים להחזיק מעמד ללא בלאי לאורך זמן. ניתן למצוא מגוון של כלי עבודה משלימים ובין היתר, רשתות בתוכן מניחים נתחי בשר, מלקחיים, מזלגות וסכינים להורדת בשר וכמובן שיפודים מסוגים שונים.

כל אלו יספקו חווית עבודה מושלמת. מומלץ לרכוש את כל הציוד הנ"ל אצל משווק בעל מוניטין, אשר ברשותו מבחר ענק של מוצרי מנגל, מה שמאפשר גמישות בבחירת הכלים המתאימים.

About rachel

rachelirub@gmail.com'

Check Also

אקדח עיסוי

אקדחי עיסוי הם מכשירים כף יד המשתמשים ברטט ולחץ כדי לספק עיסוי. ניתן להשתמש בהם ...

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.